Kwaliteit

Waarom kiest u voor Anke Smeets Makelaardij? Door meer dan 20 jaar ervaring binnen de verschillende deelgebieden van vastgoed, weet ik als geen ander waar zich problemen voor kunnen doen bij de verkoop van een woning. Zodoende weet ik ook hoe we het verschil kunnen maken op bijvoorbeeld de presentatie van uw woning, de bezichtigingen en uiteindelijk het onderhandelen. De verkoop van uw woning is een zeer belangrijk punt in uw leven en dat gaat meestal gepaard met emotie.

Mijn rol bestaat uit het adviseren op het gebied van de verkoop van uw woning en u persoonlijk te begeleiden vanaf het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Mijn advies is altijd eerlijk en transparant, zodoende komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor elke verkoop zet ik mij 100% in, zorg ik ervoor dat er altijd een oplossing is en sta ik u positief en ook realistisch bij. Als de overeenstemming met een koper is bereikt, wordt alles contractueel voor u vastgelegd, zodanig dat er geen onaangename verrassingen ontstaan.

U bent gebaat bij iemand die zich volledig inzet om uw belangen te behartigen. Met mijn persoonlijke aandacht, enthousiasme, eerlijkheid en transparantie bereik ik samen met u het beste resultaat. Ik zet graag dat stapje extra voor u, zodat u met een gerust hart de zorg van de verkoop van uw woning uit handen kunt geven. Kwaliteit staat bij mij bovenaan!

Neem contact met mij op