Over mij

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Anke Smeets, verkoopmakelaar in hart en nieren. Mijn gedrevenheid is een rode draad in mijn leven, zowel tijdens mijn werk als tijdens de studie en mijn verschillende hobby’s. Al vroeg wist ik dat ik mij zeer interesseer in mensen en de economie. Vanuit deze combinatie is mijn passie voor de makelaardij ontstaan. Ik vind het ‘hoe en waarom’ altijd interessant. Waarom wonen, werken en leven mensen op die locatie? Hoe zijn ze daar gekomen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat de verkoop naar wens verloopt,terwijl er soms emotionele situaties achter een verkoop schuilen? Zoals bijvoorbeeld in het geval van een verkoop van een woning vanwege scheiding, overlijden of verhuizing naar een aangepaste woning. Elke situatie kent zijn eigen emotie en geen enkele verkoop van een woning is hetzelfde. Zodoende geef ik ook iedere situatie de persoonlijke aandacht die het verdient.

Omdat ik vroeg wist dat ik dit wilde gaan doen, ben ik op mijn 16de aan de HEAO in Eindhoven Management Economie en Recht gaan studeren met als afstudeerrichting Makelaardij. Deze opleiding is gelijkgesteld aan het SVM diploma. Op mijn 20ste, direct na mijn afstuderen, ben ik gaan werken bij Offermans, Borger & Meuffels als makelaar in de regionale makelaardijbranche in Zuid-Limburg. Zes jaar lang heb ik alle ‘ins en outs’ kunnen ervaren en mijn studie in de praktijk kunnen brengen. In 2006 ben ik voor Grouwels Vastgoed gaan werken waarbij ik verantwoordelijk was voor verschillende deelgebieden zoals verkoop, verhuur en uitponding door heel Nederland.

Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan binnen de vastgoedsector bij verschillende bedrijven, wil ik mijn passie volledig uiten binnen mijn eigen makelaardij. Uiteraard kunt u een vrijblijvende afspraak maken om verder kennis te maken met mij. Om u goed van dienst te kunnen zijn, maak ik ook afspraken ‘s avonds en in het weekend.

Afspraak maken