De aankoop van uw droomwoning

Het kopen van een woning is leuk en spannend, maar ook ingewikkeld. Er komt veel bij kijken en het gaat om veel geld. U krijgt te maken met diverse aspecten en u wilt dat de woning voldoet aan al uw wensen! Het is dus belangrijk u goed te laten vertegenwoordigen door een ervaren makelaar. Er moet snel geschakeld worden, omdat er een tekort is aan woningen. Het is goed om een makelaar te hebben die goed op de hoogte is van de markt en met name van het nieuwe aanbod en de ins en outs van de verschillende woningen en wijken. De onderhandelingen tussen makelaars spelen zich af op een “level playing field”. Beiden kennen de markt en de “strijd” is daardoor eerlijker dan wanneer u de gesprekken zelf voert, want die strijd is ongelijk.

Neem dus uw eigen makelaar mee als u een huis gaat kopen. Ik ken de markt en zal het beste resultaat voor u realiseren. De winst bij onderhandelen is volledig voor u. Bedenk u goed: tot het moment dat u “JA” zegt tegen een woning valt er geld te besparen, daarna gaat het geld kosten.

Ik help u deskundig door het aankoopproces en zeker belangrijk: we gaan altijd voor het beste resultaat. Uw grootste aankoop in vertrouwde handen.

Neem contact op