Beschrijving

WEGENS DE VELE AANVRAGEN IS HET HELAAS NIET MOGELIJK MEER OM EEN NIEUWE BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. LAAT UW GEGEVENS ACHTER VIA MAIL DAN ZULLEN WIJ U OP DE RESERVELIJST PLAATSEN.

Deze vrijstaande woning is rustig gelegen in de geliefde woonomgeving Oud-Stein op loopafstand van het winkelcentrum, scholen en met een goede en snelle verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen. Deze bijzonder sfeervolle woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en rolluiken, tevens zijn er nog enkele houten kozijnen met enkel glas aanwezig bijvoorbeeld ter plaatse van de bijkeuken. Het interieur is licht en sfeervol en er zijn nog veel oude elementen behouden gebleven zoals de originele bordestrap en de originele paneeldeuren. De woning beschikt over een royale tuin, alwaar men alle rust en privacy geniet. De tuin is o.a. voorzien van een mooi terras en een moes-/pluktuin. Aan de voorzijde kan men de auto parkeren op de eigen oprit en eventueel ook in de ruime garage. De garage is bereikbaar via de oprit middels een dubbele deur en via een separate deur vanuit de tuin. In de tuin bevindt zich eveneens nog een royale schuur/berging welke voor diverse doeleinden geschikt is.

!!Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website of op funda!!

Indeling

De hal is voorzien van een tegelvloer, originele bordestrap, meterkast (automatische groepenkast) en geeft toegang tot de provisiekelder. De gesloten keuken is voorzien van een tegelvloer en nette aanbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.
De sfeervolle woonkamer is voorzien van een parketvloer en schouwpartij. 
Vanuit de keuken bereikt men de ruime bijkeuken met tegelvoer. De bijkeuken geeft toegang tot de wasruimte, separaat toilet en cv-standplaats (Intergas HR 2009, eigendom). Vanuit de bijkeuken is eveneens een deur naar de oprit en tuin.

Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, bidet , muurkast en wastafel. 

De ruime bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Bijzonderheden

-  Sfeervolle vrijstaande woning in de oude kern op royaal perceel met garage;
- Nagenoeg geheel kunststof kozijnen met dubbelglas en rolluiken;
- Royale tuin met optimale privacy;
- Ruime garage en grote schuur/berging in de tuin;
- Geliefde woonomgeving nabij scholen en winkels en een snelle verbinding naar de autosnelweg.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken