Beschrijving

Deze authentieke boerenwoning is gelegen op een geliefde locatie op een royaal perceel in de oude dorpskern 'Oud-Stein' op korte afstand van winkels, scholen en met een goede verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen en de autosnelweg. Het object bestaat uit het originele boerenwoonhuis aan de voorzijde/straatkant en een nog af te bouwen riante ruwbouw aan de rechterzijde en met mooi uitzicht aan de achterzijde. De ruwbouw is geheel nieuw gebouwd met keramische dakpannen, zinken goten, zwarte aluminium kozijnen met dubbelglas, betonnen en geïsoleerde begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en de spouw en het dak zijn geïsoleerd volgens de hedendaagse normen. De (nieuw)ruwbouw dient volledig, naar eigen wens, afgebouwd te worden qua vloeren, wanden, sanitair, installaties. Er zijn reeds 3 airco's, een mechanische ventilatie, een Domotica systeem en maar liefst 28 zonnepanelen aanwezig. Uniek object door de geliefde locatie, het royale perceel en de mogelijkheden om het geheel naar eigen wens en conform hedendaagse eisen op te bouwen/af te werken. Het object beschikt over een ruime oprit die plaats biedt aan zeker 4 auto's en via de grote poort onder doorgang kan men de achterzijde van het perceel/tuin bereiken. 
Het originele en sfeervolle boerenwoonhuis aan de voorzijde beschikt ook over dezelfde zwarte aluminium kozijnen met dubbelglas, maar bevindt zich verder in verouderde staat. Verwarming geschiedt middels een gashaard en de warmwatervoorziening via een huur boiler.
Oorspronkelijke bouwjaar omstreeks 1900, gedeeltelijke renovatie omstreeks 1976 en start huidige renovatie in 2018.
Interesse en/of vragen betreffende dit mooie en bijzondere object neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en dat wij uw (eerste) vragen kunnen beantwoorden.
Pand met veel mogelijkheden en door de unieke locatie, karakter en ruim perceel een absoluut liefhebbers object! Wij wijzen u als geïnteresseerde (potentiële koper) uitdrukkelijk op het feit dat deze woning afbouw/renovatie behoeft.
Wij adviseren u als geïnteresseerde (potentiële koper) dan ook om zich tijdens de bezichtiging te laten bijstaan door een bouwkundige, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de bouwkundige staat, staat van onderhoud, afbouw of andere aspecten van deze onroerende zaak. 

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website en op Funda !!

Indeling

Boerenwoonhuis voorzijde:

Hal met tegelvloer, aansluitingen wasapparatuur, meterkast (deels vernieuwd en automatisch met slimme meter). Toilet met fonteintje. Via de hal bereikt men de gesloten keuken met tegelvloer en een nette, doch eenvoudige aanbouwkeuken met keramische kookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de gesloten keuken is er een deur naar de (nieuw)ruwbouw en toegang tot de woonkamer aan de voorzijde van het originele boerenwoonhuis. De woonkamer heeft een laminaatvloer en gashaard. Vanuit de woonkamer bereikt men de badkamer met ligbad, douche en wastafel. Er is nog een authentieke, gewelfde kelder bereikbaar vanuit de badkamer.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers met laminaatvloer en een bergzolder (eternieten dakbeschot).

Ruwbouw bereikbaar vanuit de keuken van het 'voorhuis' en via de poort op de oprit.
Prachtige leefruimte/woonkamer met grote raampartijen, waardoor men een prachtig uitzicht en contact met de tuin heeft. Vanuit die leefruimte op de begane grond zijn er 2 keer dubbele deuren naar de ruimte die zich achter de poortonderdoorgang bevindt. Deze ruimte kan dienen voor diverse doeleinden denk hierbij aan berging/garage/doorgang.
Op de eerste verdieping bevindt zich de volgende (geplande) indeling: een gang met 3 slaapkamers, badkamerruimte en de technische ruimte (mechanische ventilatie unit aanwezig).
De 3 slaapkamers zijn reeds alle drie voorzien van een airco unit.
Aan de voorzijde is dan de riante (ouder)slaapkamer gepland met grote raampartij en fraai uitzicht over de tuin en de omgeving.
Verder is er nog een extra ruimte achter de (ouder)slaapkamer welke weer voor diverse doeleinden gebruikt kan worden denk hierbij aan kleedruimte/berging/2de badkamer etc.

Bijzonderheden

- Authentieke boerenwoning met een riante (nieuw)ruwbouw op een zeer geliefde locatie in Oud-Stein;
- Gelegen op korte afstand van het winkelcentrum en met een snelle verbinding naar de autosnelweg/belangrijkste uitvalswegen;
- Ruwbouw: Zwart aluminium kozijnen met dubbelglas, 3 airco's, 28 zonnepanelen, dak-, vloer- en spouwmuurisolatie, mechanische ventilatie, Domotica systeem, camera's;
- (nieuw) ruwbouw voorzien van een pannendak met keramische dakpannen en zinken goten;
- Voorhuis voorzien van dezelfde zwarte aluminium kozijnen met dubbelglas;
- Energielabel G;
- Boerenwoning aan de voorzijde in eenvoudige staat met 3 slaapkamers, woonkamer, badkamer, keuken en kelder;
- Oprit biedt plaats aan zeker 4 auto's, poort onder doorgang geeft toegang tot de (nieuw)ruwbouw en de achterzijde/tuin;
- Royaal perceel, authentieke boerenwoning met (nieuw)ruwbouw met volop mogelijkheden om het geheel naar eigen wens af te bouwen;
- Prachtig object voor de liefhebber, UNIEK! 

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- In verband met staat van deze woning wordt koper uitdrukkelijk geadviseerd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de bouwkundige staat, staat van onderhoud of andere aspecten van deze onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst of al dan niet eerst zijn onderzoek af te ronden alvorens hij/zij een bod uitbrengt;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken