Beschrijving

WEGENS ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM VOOR DEZE WONING EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. GRAAG ONTVANGEN WIJ UW GEGEVENS PER MAIL, ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST KUNNEN PLAATSEN.

Deze sfeervolle en karakteristieke woning is rustig gelegen op een gewilde woonlocatie in de oude kern van Stein met een goede verbinding naar de autosnelweg en nabij winkelvoorzieningen en scholen. De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbelglas en er zijn geheel rolluiken aangebracht. Er zijn 14 zonnepanelen aanwezig, de cv-ketel is uit 2017 (Remeha HR, eigendom) en 2 slaapkamers zijn voorzien van airco. Het interieur is licht afgewerkt met behoud van de sfeer en karakter van de woning. De woonkamer geeft middels dubbele authentieke deuren toegang tot de royale aanbouw met prachtig tuincontact. De ruime tuin is aan de zijkant van de woning achterom bereikbaar. Er zijn twee buitenbergingen, een royaal overdekt terras en speeltoestel in de tuin. Achterin bevindt zich ook nog een oude volière. Men geniet van optimale privacy, rust en zon in de tuin.

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website en op Funda !!

Indeling

Via de voordeur bereikt men de hal met tegelvloer, originele trappartij en toilet. De hal geeft toegang tot de woonkamer aan de achterzijde en de leefkeuken aan de voorzijde. Vanuit de hal heeft men ook toegang tot de kelder.
De woonkamer met parketvloer en gashaard heeft openslaande originele deuren naar de fraaie aanbouw met lichtstraat, hardstenen vloer en dubbele tuindeuren naar het royale overdekte terras en de tuin. Via de aanbouw bereikt men de aanbouwkeuken met deur naar de tuin, aanrecht en aansluitingen wasapparatuur. De leefkeuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een parketvloer en royale aanbouwkeuken met granieten blad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. De meterkast is aanwezig in de keuken en voorzien van een automatische groepenkast.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers, toilet en de badkamer. Het separate toilet is voorzien van een fonteintje. 2 slaapkamers hebben een airco en 1 slaapkamer heeft een kastenwand . De badkamer heeft een dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad.

Tweede verdieping

De zolder is bereikbaar via vaste trap. De zolder heeft 3 dakramen, een overloop en een extra slaapkamer.

Bijzonderheden

- Karakteristiek en sfeervol vrijstaande woning in geliefde woonomgeving;
- Interieur is licht en modern met behoud van de sfeer en karakter van de woning;
- Fraaie aanbouw met mooi tuincontact;
- De woning is geheel voorzien van dubbelglas en rolluiken;
- Prachtige ruime tuin met overdekt terras, buitenbergingen, oude volière, speeltoestel en vrije achterom;
- 2 airco's op twee slaapkamers;
- 14 zonnepanelen aanwezig;
- Zolder via vaste trap met extra slaapkamer;
- Geliefde woonomgeving in de oude dorpskern 'Oud-Stein nabij scholen, winkels, horeca en een snelle verbinding naar de autosnelwegen A2 en A76.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken