Beschrijving

Deze leuke en sfeervolle half vrijstaande woning is rustig gelegen in een geliefde woonomgeving van Stein op korte afstand van het centrum met alle winkelvoorzieningen en tevens nabij scholen en de belangrijkste uitvalswegen. Het pand is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbelglas en de serre is voorzien van aluminium kozijnen met dubbelglas. In 2020 is er een airco unit geplaatst op de overloop van de eerste verdieping en de cv-ketel is eigendom en van 2016 (merk AWB). Op de begane grond is er een leuke en gezellige serre bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer, vanuit de serre is er een schuifpui naar de tuin en een schuifpui naar de oprit. De serre is in 2012 voorzien van nieuwe bitumen dakbedekking, isolatie en koepel. Het interieur van de woning is keurig afgewerkt in een smaakvolle en sfeervolle stijl. De zonnige tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een zonnescherm en er is een buitenberging aanwezig. De garage is in spouw gemetseld en voorzien van kunststof kozijnen en separate deur naar de tuin.

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website en op Funda !!

Indeling

De hal is voorzien van een tegelvloer, meterkast (o.a. 5 groepen) en toiletruimte. De gesloten keuken is voorzien van een tegelvoer en een hoogglans zwarte keuken met rode accenten met gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken bereikt men de gezellige woonkamer met parketvloer en dubbele deuren naar de serre. De serre is bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer en voorzien van een laminaatvloer, schuifpui naar de tuin en schuifpui naar de oprit. Tevens is er een bergkast in de serre met de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van laminaat en één slaapkamer is voorzien van novilon. Eveneens is één slaapkamer voorzien van een muurkast. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel in badmeubel en 2de toilet.

Bijzonderheden

- Sfeervolle half vrijstaande woning met oprit, tuin, serre en garage;
- Geheel dubbelglas in houten kozijnen, serre voorzien van aluminium met dubbelglas;
- Airco op de eerste verdieping, de cv-ketel is eigendom uit 2016;
- Energielabel D;
- Onderhoudsvriendelijk aangelegde, zonnige tuin met zonnescherm en buitenberging;
- Garage met kunststof kozijnen en separate deur naar de tuin;
- Geliefde en rustige woonomgeving nabij scholen, winkels en met een goede en snelle verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen en autosnelweg.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken