Beschrijving

Deze moderne en royale tussenwoning is rustig gelegen in de gewilde woonomgeving 'Hoogveld' nabij scholen, winkels en met een snelle verbinding naar de autosnelweg en belangrijkste uitvalswegen. De woning is uitstekend onderhouden en afgewerkt met een modern en licht interieur met oog voor het kleinste detail. Het pand is optimaal geïsoleerd en voorzien van geheel hardhouten kozijnen met dubbelglas en vloer- spouw- en dakisolatie. De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming, in elke ruimte kan men via een eigen thermostaat de temperatuur bepalen voor elke ruimte individueel. Er zijn 8 zonnepanelen aangebracht, welke weer bijdragen aan zo energiezuinig mogelijk te wonen. De woning wordt verwarmd middels stadsverwarming en er is dus geen gasaansluiting aanwezig. Tijdens de bouw is de woning meteen voorzien van een mooie aanbouw op de begane grond en een dakkapel op de zolder, waardoor op zolder een mooie 4de slaapkamer te realiseren is. De tuin is leuk aangelegd met terras en houten buitenberging. De tuin is achterom via een pad bereikbaar. De eigen parkeerplaats is gelegen op een gezamenlijk, afgesloten parkeerterrein.

Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website.

Indeling

De begane grond is geheel voorzien van een laminaatvloer. De hal is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje en meterkast (automatische groepenkast). De woonkamer heeft een deur naar de tuin, veel lichtinval en staat in open verbinding met de keuken met kookeiland. De moderne en royale keuken is compleet ingericht met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, diepvries en vaatwasser.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is geheel voorzien van laminaatvloer. De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel in badmeubel, 2de zwevend toilet en ligbad/douchecombinatie.

Tweede verdieping

De royale tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer, dakkapel en aansluitingen voor de wasapparatuur. Momenteel wordt de zolderverdieping gebruikt als hobby/werkkamer, berging en wasruimte.

Bijzonderheden

-  Moderne en royale tussenwoning met eigen parkeerplaats, tuin en buitenberging;
- Modern en licht afgewerkt interieur, bijzonder smaakvol;
-  Eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein;
- Optimaal isolatiepakket, geheel hardhouten kozijnen met dubbelglas, vloer-, spouw- en dakisolatie en 8 zonnepanelen;
- Verwarming geschiedt middels stadsverwarming, dus geen gas aanwezig;
- Riante zolder met dakkapel om een fraaie 4de slaapkamer te realiseren;
- Leuk, aangelegde tuin met terras en houten buitenberging;
- zeer geliefde woonomgeving nabij scholen (basisscholen en middelbaar onderwijs), winkels en een snelle verbinding naar de autosnelweg.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken