Beschrijving

Pittoresk wonen in de dorpskern van het kerkdorpje Oirsbeek nabij de belangrijkste uitvalswegen, evenals scholen en winkelvoorzieningen. Oirsbeek bevindt zich in een landelijke omgeving met mooie natuur en prachtige wandelmogelijkheden. Deze knusse en karakteristieke woning is gelegen aan 'het pleintje' kruising met de 'Schatsberg' en 'de Beukenberg'. De woning vindt zich nog volledig in originele (eenvoudige en gedateerde) staat uit 1961 en behoeft dan ook volledige aanpassing/renovatie aan de hedendaagse wensen en eisen. Het royale perceel van 1882 m2 groot biedt eveneens bij eventuele uitbreidingen van de woning voldoende mogelijkheden. Het pand is voorzien van houten kozijnen met deels dubbelglas en deels enkel glas. De begane grond vloer bestaat uit hout en beton en de verdiepingsvloer is van beton. De verwarming geschiedt middels een cv-ketel geplaats in de kelder (Radson uit 1998, eigendom) en de warmwatervoorziening geschiedt middels een badgeiser die in de keuken hangt. 
De prachtige tuin bevindt zich rondom de woning met een mooie oprit/oprijlaan. De garage is inpandig bereikbaar en voorzien van een dubbele poort naar de oprit en separate deur naar de tuin. De diepe achtertuin is mooi aangelegd en in het achterste gedeelte is een eigen goed, onderhouden stukje bosachtige tuin, alwaar men van alle rust, privacy en natuur kan genieten. Ideaal voor de natuur- en/of dierenliefhebber. Vrijstaand, pittoresk wonen in alle rust en privacy  op een eigen royaal perceel met volop mogelijkheden!

!! Bekijk nu deze woning ook volledig virtueel (3D) via de button op onze website en op Funda !!

Indeling

De hal is voorzien van de authentieke 'Solnhofer' tegelvloer, originele trappartij, toiletruimte en de meterkast. Vanuit de hal bereikt men de keuken en de woonkamer. De woonkamer met schouwpartij is aan de voorzijde van de woning gelegen en kenmerkt zich door veel lichtinval. De gesloten keukenruimte is eveneens vanuit de woonkamer te bereiken. De keukenruimte is voorzien van een eenvoudig keukenblok en hier bevindt zich ook de badgeiser. 
De eenvoudige en gedateerde badkamer bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een ligbad en wastafel.
De garage is inpandig bereikbaar en voorzien van een dubbele poort naar de oprit en een separate deur naar de tuin.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is voorzien van een betonnen vloer. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers. Eén slaapkamer is voorzien van een wastafel en één slaapkamer is voorzien van een muurkast en balkon. Vanuit één van de slaapkamers bereikt men de bergruimte onder het schuine gedeelte van het dak aan de achterzijde.

Bijzonderheden

- Karakteristieke, knusse woning gelegen in een rustige en landelijke omgeving;
- Gelegen op korte afstand van scholen, winkels en nabij belangrijkste uitvalswegen;
- Houten kozijnen met deels dubbelglas en deels enkel glas;
- Woning dient gemoderniseerd/gerenoveerd te worden, aangezien de woning zich volledig in originele staat bevindt;
- Energielabel G;
- Verwarming middels cv-ketel (eigendom, Radson 1998), warmwatervoorziening middels badgeiser;
- Bijzonder, royaal perceel 1882 m2 met dus ook tal van mogelijkheden voor eventuele uitbreiding van deze woning;
- Sfeervol object met prachtige diepe tuin, ideaal voor de natuur en/of dierenliefhebber.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- In verband met staat van deze woning wordt koper uitdrukkelijk geadviseerd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de bouwkundige staat, staat van onderhoud of andere aspecten van deze onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst of al dan niet eerst zijn onderzoek af te ronden alvorens hij/zij een bod uitbrengt;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken