Beschrijving

Deze bijzonder ruime en karakteristieke woning is gelegen in de geliefde dorpskern van Munstergeleen op loopafstand van winkelvoorzieningen en met een goede verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen. Het pand dient nog volledig gerenoveerd te worden. De verbouwing/sloop in deze woning is reeds gestart en dient nu nog verder gerenoveerd/afgebouwd te worden. Het pand beschikt nagenoeg over houten kozijnen met enkel glas. De elektriciteit is deels vernieuwd en voorbereid met een nieuwe meterkast. De woning is deels voorzien van nieuwe verdiepingsvloeren. Er is geen (centrale) verwarming aanwezig en ook geen cv-ketel. Er zijn wel al 13 zonnepanelen geplaatst. Er is geen badkamer aanwezig, deze was gepland op de eerste verdieping grenzend aan de grote slaapkamer voorzijde. De riante zolder is voorzien van dakisolatie en 2 nieuwe dakramen, tevens is de zolder voorzien van een nieuwe houten vloer.
Bij de woning hoort een klein overdekt terras van 12 m2 en een buitenberging. Er is verder geen tuin aanwezig.
De woning is volledig te renoveren c.q. af te bouwen en wij adviseren koper dan ook om (voor eigen rekening) een bouwkundige keuring te laten uitvoeren dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak.

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website of op Funda !!

Indeling

De authentieke hal met tegelvloer, meterkast (vernieuwde automatische groepenkast) en originele trappartij (bordestrap) geeft toegang tot kelder, de woonkamer en de gesloten keuken. De woonkamer is deels beplankt. De gesloten keuken is voorzien van 2 bergkasten, tegelvloer en een eenvoudige keukenopstelling. Achter de keuken is een kamer met tegelvloer, die eerder diende als bijkeuken. Vanuit deze ruimte bereikt men ook de toiletruimte en het achtergelegen terras van 12 m2. Er is verder geen tuin aanwezig.

Eerste verdieping

De eerste verdieping heeft  2 ruimtes. 1 ruimte aan de voorzijde zou gaan dienen als slaapkamer met aangrenzend de badkamer (badkamer ensuite). Ruimte 2, 2de slaapkamer nog volledig in oude staat.

Tweede verdieping

Riante zolder met een vaste trap bereikbaar. Nieuwe vloer, 2 nieuwe dakramen en dakisolatie. Prachtige ruimte om bijvoorbeeld meerdere kamers te realiseren. De omvormer voor de zonnepanelen is geplaatst op de zolder.

Bijzonderheden

- Volledig te renoveren/af te bouwen woonhuis met klein terras van 12m2;
- Grotendeels houten kozijnen met enkel glas;
- Klein terras van 12 m2 en buitenbergingen, GEEN TUIN;
- Rustige locatie in de dorpskern van Munstergeleen;
- Nabij belangrijkste uitvalswegen en winkels;
- RENOVATIEPROJECT.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken