Beschrijving

Deze karakteristieke jaren-30 woning (herenhuis) is mooi gelegen tegenover een pleintje in de kern van Amby met een goede en snelle verbinding naar de autosnelweg en kort bij alle winkelvoorzieningen en het centrum van Maastricht. In de omgeving heeft men de mogelijkheid om optimaal van de natuur te genieten, prachtige wandelgebieden bevinden zich direct in de nabije omgeving. Het pand is bijzonder sfeervol mede door de aanwezigheid van de vele authentieke details zoals de hoge plafonds, erker, originele paneeldeuren, houten originele vloeren en de fraaie en originele trappartij. Het pand is geheel voorzien van houten kozijnen met nagenoeg geheel dubbelglas, de aanbouw is voorzien van dakisolatie en het pannendak is eveneens nageïsoleerd. De woning is de laatste jaren op veel punten gemoderniseerd met behoud van het karakter en sfeer van de woning. Op de begane grond is er een aanbouw gerealiseerd volledig passend bij de sfeer van de woning en de tuin, men geniet van mooi tuincontact vanuit deze aanbouw. De tuin is een heerlijk plekje met volledige en optimale privacy. Er is een terras en overkapping en men kan de tuin achterom via een (brand)gang bereiken.

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website en op Funda !!

Indeling

De kelder is bereikbaar vanuit de hal.
De hal is voorzien van een hardstenen vloer en de fraaie originele trappartij. De meterkast is voorzien van een vernieuwde automatische groepenkast. Vanuit de hal bereikt men de keuken die in open verbinding staat met de aanbouw en woonkamer. 
De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. De aanbouw is volledig gebouwd met behoud van de sfeer en karakter van de woning met dubbele deuren naar de tuin. De keuken en de aanbouw zijn voorzien van de hardstenen vloer.
De sfeervolle woonkamer heeft een erker, eiken parketvloer, schouwpartij (authentieke kachel ter overname) en eveneens zijn de originele tuindeuren behouden gebleven en in oorspronkelijk staat.
Vanuit de keuken bereikt men het toilet met fonteintje en de berging/bijkeuken met verwarming alwaar ook de aansluiting van de wasmachine is.

Eerste verdieping

De gehele eerste verdieping is voorzien van de originele houten vloer. De overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, 2de toilet, ligbad en douche.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is voorzien van de originele houten vloer en hier bevindt zich de royale 3de slaapkamer met dakkapel en dakraam.

Bijzonderheden

- Karakteristieke jaren-30 woning op zeer geliefde locatie;
- Woning met bijzonder veel sfeer door de aanwezigheid van diverse authentieke en originele elementen, zoals deels originele houten vloeren, erker, hoge plafonds, trappartij, originele tuindeuren, paneeldeuren en de schouw; 
- Omsloten tuin, mooi aangelegd met terras, overkapping en vrije achterom. Men geniet van optimale privacy ;
- Nagenoeg geheel dubbelglas, dakisolatie, cv-ketel uit 2012;
- Geliefde woonomgeving in de kern van 'Amby' nabij scholen, winkels, horeca, een snelle verbinding naar de autosnelwegen A2 en A76 en het centrum van Maastricht uiteraard op korte afstand, evenals prachtige wandelgebieden.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken