Omschrijving

Deze karakteristieke woning is gelegen de wijk Nieuwenhagen (Buurtschap 'Hoefveld') met een goede en snelle verbinding naar de nieuwe buitenring en nabij winkels en scholen. Het pand is recent op veel punten gemoderniseerd/gerenoveerd met o.a. een aanbouw met een mooie leefkeuken met nieuwe aanbouwkeuken, nagenoeg geheel kunststof kozijnen met HR+glas (2 ramen origineel met enkel glas, waarvan 1 glas-in-lood), nieuwe cv-ketel (Nefit HR 2019, eigendom) en een nieuwe moderne badkamer. De aanbouw is in 2018 nieuw opgebouwd, voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming en vloer-, spouw- en dakisolatie. Het interieur is bijzonder sfeervol afgewerkt met oog voor detail en een zeer mooie combinatie van oud en nieuw. Er zijn nog diverse oude elementen aanwezig, zoals de plankenvloer in de woonkamer, de ensuite deuren in de woonkamer, de trappartij 'bordestrap' en 1 glas-in-lood raam. De onderhoudsvriendelijke tuin is, via een naast de woning gelegen gang, te bereiken.

Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding via de button op onze website.

Indeling

De hal is voorzien van een fraaie tegelvloer en meterkast (uitgebreide en automatische groepenkast). De sfeervolle woonkamer is bereikbaar vanuit de hal en voorzien van een plankenvloer, originele ensuite deuren en een gezellige houtkachel. 
De royale leefkeuken (2018) is voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming en een moderne aanbouwkeuken voorzien van een Smeg-fornuis met 5-pitsgaskookplaat en oven, vrijstaande koel/vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser.
Vanuit de keuken bereikt men de bijkeuken en het zwevend toilet met fonteintje. Tevens bereikt men via de keuken de tuin.

Eerste verdieping

Via de overloop bereikt men 2 slaapkamers en een portaal/kastenruimte met toegang tot de badkamer. De slaapkamers en kastenruimte zijn voorzien van een laminaatvloer.
De moderne badkamer (2019) is voorzien van ligbad, wastafel in meubel, royale douche en 2de zwevend toilet.

Tweede verdieping

De overloop geeft toegang tot een royale 3de slaapkamer en een berging, alwaar tevens de nieuwe cv-combiketel is geplaatst (Nefit HR, 2019, eigendom).

Bijzonderheden

- Karakteristiek herenhuis met tuin en zij-ingang;
- Licht en sfeervol interieur met behoud van het karakter van de woning met veel authentieke elementen zoals de ensuite deuren, plankenvloer in de woonkamer en de trappartij 'bordestrap';
- Nagenoeg geheel kunststof kozijnen met HR++dubbelglas, 2 ramen met enkelglas waarvan 1 glas-in-lood raam;
- Aanbouw uit 2018 met vloerverwarming en vloer-, spouw- en dakisolatie;
- Onderhoudsvriendelijke tuin achterom bereikbaar via een gang naast de woning;
- Centrale ligging nabij de nieuwe buitenring.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken