Beschrijving

WEGENS ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM VOOR DEZE WONING EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. GRAAG ONTVANGEN WIJ UW GEGEVENS PER MAIL, ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST KUNNEN PLAATSEN.
Deze sfeervolle hoekwoning is rustig gelegen in een leuke woonomgeving van Geleen-Zuid nabij het mooie wandelgebied 'Daniken', winkelvoorzieningen, scholen en met een snelle verbinding naar de autosnelweg. Het pand is geheel voorzien van dubbelglas in grotendeels kunststof kozijnen en enkele houten kozijnen. De voorzijde van de woonkamer en de gehele eerste verdieping is voorzien van rolluiken, het keukenraam is voorzien van een screen en er is een airco op de ouderslaapkamer. Het interieur is bijzonder sfeervol en smaakvol afgewerkt met o.a. strakke wanden, moderne badkamer en keuken en parketvloeren op de begane grond en eerste verdieping. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een poort aan de zijkant. Verder beschikt de woning over een garage en grote oprit. De garage is voorzien van een kantelpoort en een separate deur naar de tuin. Er is een waterpunt aanwezig in de tuin.

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning op onze website en op Funda !!

Indeling

De kelder is opgedeeld in 4 ruimtes en een gangetje. De ruimtes dienen als berging, hobbyruimte en waskelder. In de kelder bevindt zich eveneens de cv-ketel (Nefit HR 2021, huurtoestel en dient door koper te worden overgenomen, huur € 44,61 per maand).
De begane grond is geheel voorzien van een parketvloer. De entree beschikt over de meterkast (uitgebreide en automatische groepenkast). De sfeervolle woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De moderne aanbouwkeuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot een portaal met deur naar tuin, zwevend toilet, bergkast en toegang tot het souterrain.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is voorzien van een parketvloer. De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een regendouche, 2de zwevend toilet en wastafel in badmeubel en een badkamerkast.

Bijzonderheden

- Sfeervolle hoekwoning met oprit, tuin en garage;
- Geheel dubbelglas in grotendeels kunststof kozijnen en enkele houten kozijnen;
- Eerste verdieping rolluiken en voorzijde woonkamer, screen keuken en airco ouderslaapkamer;
- Bijzonder sfeervol en smaakvol interieur met o.a. parketvloeren, strakke wanden, moderne badkamer en keuken;
- Onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin met poort aan de zijkant;
- Geliefde en rustige woonomgeving met mooie wandelmogelijkheden in het wandelgebied 'Daniken' en nabij scholen en met een goede en snelle verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen en autosnelweg.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken