Beschrijving

IN VERBAND MET DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING KUNNEN ER OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN WORDEN INGEPLAND. WIJ ONTVANGEN GRAAG EEN MAIL MET UW GEGEVENS, ZODAT WIJ U KUNNEN CONTACTEREN ALS ER WEER EEN MOGELIJKHEID BESCHIKBAAR KOMT.

Deze halfvrijstaande woning is rustig gelegen in een geliefde woonomgeving nabij scholen, de autosnelweg en op loopafstand van winkels en het centrum. Het pand is netjes onderhouden en op diverse punten gemoderniseerd, o.a. is er een aantal jaren geleden een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas met grotendeels HR++ glas en grotendeels zijn rolluiken aangebracht. In 2018 is de spouwmuur nageïsoleerd en de gevel geïmpregneerd. 
De tuin is keurig aangelegd en voorzien van een gemetselde buitenberging en dubbele toegangspoort. Naast de woning ligt de oprit die plaats biedt aan meerdere auto's.

Bekijk ook de virtuele 3D rondleiding middels de button op onze website!

Indeling

De kelder is bereikbaar vanuit de hal, hier vindt men o.a. de aansluitingen voor de wasapparatuur. 
De hal is voorzien van een laminaatvloer, vernieuwde meterkast (2013, automatische groepenkast) en zwevend toilet. L-vormige woonkamer met open keuken met laminaat en een aanbouw met tegelvloer. De keuken is voorzien van een keurige aanbouwkeuken (2013) voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken bereikt men de bijkeuken, welke voorzien is van een tegelvloer, elektra, water en afvoer.

Eerste verdieping

Via de overloop bereikt men 3 slaapkamers, waarvan 1 kamer voorzien is van een muurkast. Moderne badkamer voorzien wastafel in badmeubel, inloopdouche en 2de zwevend toilet.

Tweede verdieping

Via een vlizotrap bereikt men de royale bergzolder, alwaar tevens de cv-combiketel is geplaatst.

Bijzonderheden

- Rustige en geliefde woonomgeving op loopafstand van het centrum;
- Badkamer en keuken gemoderniseerd;
- Geheel kunststof kozijnen, grotendeels HR++ glas, spouwmuurisolatie 2018 en gevel geïmpregneerd;
- Aanbouw op de begane grond en een bijkeuken;
- Tuin keurig aangelegd en voorzien van dubbele poort en gemetselde buitenberging.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken