Beschrijving

WEGENS ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM VOOR DEZE WONING EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. GRAAG ONTVANGEN WIJ UW GEGEVENS PER MAIL, ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST KUNNEN PLAATSEN.

Deze leuke hoekwoning is gelegen in een gezellige woonwijk nabij landschapspark 'De Graven', winkels, scholen en met een goede en snelle verbinding naar de autosnelweg. Het pand is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbelglas en rolluiken. Het pand is recent gemoderniseerd met in 2017 een nieuwe keuken en een nieuwe grindvloer op de begane grond en in 2018 nieuw stucwerk en een nieuwe grindvloer op de eerste verdieping en de trap. De grindvloeren zijn geseald. De tuin is in 2019 grotendeels nieuw aangelegd met nieuwe bestrating. In de tuin is een elektrisch zonnescherm aanwezig.
Aan de voorzijde is de tuin ook in 2019 geheel nieuw bestraat en is een oprit gerealiseerd. Naast de woning is een buitenberging met vliering gelegen welke voorzien is van een deur naar de oprit en naar de tuin.

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website en op Funda !!

Indeling

De hal is voorzien van grindvloer, toilet met fonteintje, meterkast (5 groepen, aardlekschakelaar en slimme meter). De berging aan de voorzijde is voorzien van een deur naar de voortuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is geheel voorzien van grindvloer. De keuken is voorzien van een royale, moderne aanbouwkeuken (2017) met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. In de woonkamer bevindt zich nog een bergkast en er is een deur naar de tuin.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is geheel voorzien van een grindvloer. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, 2de toilet en wastafel.

Tweede verdieping

De zolder is bereikbaar met een vaste trap en is voorzien van een dakraam. De zolder biedt de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren. Tevens is hier de standplaats van de cv-ketel (Nefit HR, 2008, eigendom) en de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden

- Leuke hoekwoning met oprit, tuin en berging;
- Geheel dubbelglas in houten kozijnen en geheel rolluiken;
- Fraaie (gesealde) grindvloeren op de begane grond, eerste verdieping en trap;
- Grotendeels nieuw (2019) aangelegde en bestraatte tuin met oprit;
- Leuke en centrale woonomgeving nabij de belangrijkste uitvalswegen en autosnelweg;
- Berging naast de woning met deur naar de tuin en deur naar de oprit.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken