Beschrijving

Deze halfvrijstaande woning is rustig gelegen in een geliefde woonomgeving van het dorpje Elsloo met alle voorzieningen in de nabijheid, zoals scholen, winkels en de autosnelweg is binnen enkele autominuten te bereiken. Het pand is nagenoeg geheel voorzien van houten kozijnen met deels dubbelglas en 1 kozijn in de keuken is van aluminium met dubbelglas. Het pand is netjes onderhouden, doch behoeft ook weer modernisering. Een deel van de garage is momenteel in gebruik als bergzolder, berging en bijkeuken en het andere deel van de garage is toegevoegd bij de leefruimte op de begane grond. De tuin is aangelegd met diverse terrassen, paviljoen, tuinhuis en vrije achterom via een zij-ingang.

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding via de button op onze website en op Funda !!

Indeling

De begane grond is geheel voorzien van een marmeren vloer. De hal met meterkast (uitgebreide automatische groepenkast) en toiletruimte met fonteintje. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. In de woonkamer bevindt zich een diepe bergkast en deur met toegang naar de eerste verdieping.
De gesloten keuken is voorzien van een deur naar de tuin, een deur naar de bijkeuken/berging en een witte, moderne aanbouwkeuken met granieten blad, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast.
De bijkeuken/berging heeft een deur naar de oprit, de aansluitingen voor de wasapparatuur en is voorzien van een vlizotrap naar de bergzolder.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is voorzien van een witte kurkvloer. De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, badkamer kast en wastafel.

De zolder is bereikbaar via een vlizotrap. Een vaste trap is eenvoudig te realiseren, de zolder is mooi hoog en voorzien van een dakraam en biedt dus mogelijkheden om een extra (slaap) kamer te realiseren.

Bijzonderheden

- Twee-onder-één kapwoning met oprit, berging en tuin;
- Behoeft enige modernisering;
- Deels dubbelglas in nagenoeg geheel kunststof kozijnen, 1 kozijn is aluminium met dubbelglas;
- Garage met bergzolder momenteel in gebruik als berging/bijkeuken en het andere deel is bij de keuken gevoegd
- Aangelegde tuin met terras, tuinhuis paviljoen en vrije achterom;
- Geliefde en rustige woonomgeving nabij winkels, scholen en met een goede en snelle verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen en autosnelweg.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken