Beschrijving

WEGENS ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM VOOR DEZE WONING EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. GRAAG ONTVANGEN WIJ UW GEGEVENS PER MAIL, ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST KUNNEN PLAATSEN.
Deze instapklare twee-onder-een kapwoning is rustig gelegen in een geliefde woonomgeving van Elsloo nabij winkels, scholen en met een snelle verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen en autosnelweg. Het pand is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, vloer-spouw- en dak zijn geïsoleerd, de slaapkamers zijn voorzien van rolluiken, de twee slaapkamers hebben een airco en er zijn 12 zonnepanelen aanwezig. De alarminstallatie wordt ter overname aangeboden. Het pand is op de begane grond voorzien van een mooie aanbouw alwaar de keuken gerealiseerd is. De royale zolder biedt de mogelijkheid voor een mooie (momenteel) 3de slaapkamer, op de eerste verdieping zijn nu twee slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met inloopkast. Het interieur is keurig afgewerkt met o.a. op de begane grond een grindvloer, strak stucwerk, moderne keuken en luxe badkamer. De voor- en achtertuin  zijn in 2018 en 2019 onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin is vrij achterom aan de zijkant toegankelijk en heeft ook een containerberging. De garage is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een bergzolder, kantelpoort en separate deur naar de tuin.

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website en Funda !!

Indeling

De begane grond is geheel voorzien van een gesealde grindvloer. De entree geeft toegang tot de hal met meterkast (automatische groepenkast) en het toilet met fonteintje. De woonkamer staat in open verbinding met de aanbouw. In de aanbouw is de royale keuken gerealiseerd met een moderne aanbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. De keuken heeft een schuifpui naar de achtertuin en een separate deur met toegang tot de zij-tuin. Vanuit de keuken is ook de bijkeuken bereikbaar met o.a. de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers, separaat toilet en de badkamer. De ouderslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van laminaat, een airco en een royale inloopkast. De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens voorzien van laminaat en een airco. De luxe badkamer (2016) is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en badmeubel. Op de overloop bevindt zich de separate toiletruimte.

Tweede verdieping

De zolder is bereikbaar middels een vaste trap en momenteel in gebruik als hobbykamer/berging en biedt uiteraard de mogelijkheid voor een mooie 3de slaapkamer. De cv-ketel is op de zolder geplaatst (Remeha HR 2015, huur € 31,87 per maand. De cv-ketel/huurtoestel dient door de koper te worden overgenomen).

Bijzonderheden

- Goed onderhouden en instapklare twee-onder-een kapwoning met aanbouw, garage en tuin;
- Modern en licht afgewerkt interieur;
- Geheel dubbelglas in kunststof kozijnen en rolluiken op de slaapkamers;
- Alarm ter overname;
- 12 zonnepanelen en airco op de twee slaapkamers;
- Mooie aanbouw met tuincontact en royale keuken;
- Onderhoudsvriendelijk aangelegde voor-en achtertuin (2018, 2019) met zij-ingang;
- Garage met bergzolder en kantelpoort;
- Geliefde en rustige woonomgeving nabij winkels, scholen en met een goede en snelle verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen en autosnelweg.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken