Beschrijving

Dit appartement is gelegen op de begane grond van een woonhuis met 2 appartementsrechten. De woning is gelegen in het geliefde dorpje Elsloo, aan de rand van "Oud-Elsloo" met alle winkelvoorzieningen op loopafstand, mooie wandelmogelijkheden en tevens met een goede en snelle verbinding naar de autosnelweg. Het gebouw/voormalig woonhuis is in 2008 verbouwd tot 2 appartementsrechten. Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en er zijn 2 rolluiken geplaats op de slaapkamer aan de voorzijde. Bij de woning op de begane grond hoort een eigen parkeergelegenheid, een overdekt terras aan de voorzijde van het gebouw en een ruime tuin aan de achterzijde. De tuin aan de achterzijde is iets hoger gelegen en bereikbaar middels een trap. Aan de voorzijde van het gebouw kan men op eigen terrein de auto parkeren. Verder beschikt het appartement ook over een buitenberging, alwaar tevens de cv-ketel (Remeha 2008, eigendom) en de WTW installatie is geplaatst. De bijdrage aan de VVE bedraagt € 75,- per maand, hierin is o.a. begrepen de opstal- en glasverzekering en reservering groot onderhoud. 

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website en op Funda !!

Indeling

Het gehele appartement is voorzien van een lichte tegelvloer. 
De ruime entree met meterkast (automatische groepenkast) en toiletruimte geeft toegang tot de kelder, slaapkamer voorzijde en de woonkamer. De riante woonkamer is voorzien van een dubbele deur naar het overdekt terras aan de voorzijde en heeft een mooie gashaard. Het overdekte terras is voorzien van elektrisch bedienbare screens. 
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De moderne keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.
De woonkamer geeft toegang tot de badkamer en de 2de (slaap)kamer.
De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming, een inloopdouche, wastafel in badmeubel en 2de toilet.
Vanuit de keuken bereikt men de bijkeuken met tegelvloer, aanrecht met granieten blad, warm en koud water en een kastenwand alwaar tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur zijn. De bijkeuken heeft ook weer een deur naar de oprit aan de voorzijde.

Bijzonderheden

- Appartement op de begane grond met berging, tuin en overdekt terras;
- Geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, rolluiken slaapkamer voorzijde;
- Riante woonkamer met gashaard en open verbinding met de keuken;
- Gelegen in de dorpskern van Elsloo aan de rand van 'Oud-Elsloo';
- Op loopafstand van het centrum van Elsloo met alle winkelvoorzieningen en nabij de belangrijkste uitvalswegen.


Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken