Beschrijving

Deze karakteristieke dertigerjaren woning is gelegen in de dorpskern van Meers. Rustige ligging in het dorp en toch zijn winkelvoorzieningen, scholen en de belangrijkste uitvalswegen binnen enkele minuten te bereiken. Het pand is voorzien van houten kozijnen met nagenoeg geheel enkel glas, enkele kozijnen zijn voorzien van dubbelglas. Er zijn grotendeels rolluiken aangebracht. Het pand kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel authentieke details zoals de prachtige entree, glas-in-lood,  originele tegelvloer, fraaie trappartij, houten originele vloeren en hoge plafonds. De tuin is vrij achterom via de oprit links van de woning bereikbaar. De tuin is netjes aangelegd en voorzien van een vijver met filter en pompinstallatie, tuinhuis en volière. De garage is voorzien van een separate loopdeur naar de tuin.

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website of op Funda !!

Indeling

Via de mooie voordeur met glas-in-lood bereikt men de hal met originele tegelvloer en fraaie trappartij. De meterkast is voorzien van een eenvoudige groepenkast.
Vanuit de hal bereikt men de gezellige L-vormige woonkamer met parketvloer en schouw. De woonkamer geeft toegang tot een tussenportaal. Het tussenportaal heeft een deur naar de tuin, muurkast en toilet met fonteintje. 
Via het tussenportaal bereikt men de gesloten keuken. De ruime keuken is voorzien van een tegelvloer en een nette, eiken aanbouwkeuken met keramische kookplaat, afzuigkap, 2 close-in-boilers en koelkast.
Achter de keuken is de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, aanrecht, kast, wastafel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. De bijkeuken heeft een deur naar de tuin.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is voorzien van de originele houten vloer. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, 2de toilet en wastafel.

Tweede verdieping

De zolder is bereikbaar met een vaste trap en voorzien van een houten vloer en een Velux dakraam. De cv-ketel is op zolder geplaatst (Nefit HR 2002, eigendom). De zolder biedt de mogelijkheid om 1/2 slaapkamers te realiseren.

Bijzonderheden

- Karakteristieke woning in het dorpje Meers;
- Gelegen op korte afstand van het winkelcentrum van Stein en het centrum van Elsloo en tevens met een snelle verbinding naar de autosnelweg/belangrijkste uitvalswegen;
- Houten kozijnen met nagenoeg geheel enkel glas, enkele kozijnen dubbelglas en grotendeels rolluiken;
- Woning beschikt over diverse authentieke elementen, zoals de originele tegelvloer in de hal, de entree met glas-in-lood, houten vloeren, paneeldeuren, hoge plafonds en fraaie trappartij;
- Aangelegde tuin met vijver, tuinhuis en garage.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken