Omschrijving

Deze leuke twee-onder-een kapwoning is gelegen in het geliefde dorp Einighausen nabij winkels, scholen en met een goede en snelle verbinding naar de autosnelweg. Het pand is voorzien van houten en kunststof kozijnen, deels dubbelglas, grotendeels zijn rolluiken aangebracht en de daken zijn geïsoleerd. Het platte dak is in 2016 vernieuwd. Het interieur is modern en sfeervol afgewerkt met o.a. een royale moderne keuken en fraaie massief eiken vloerplanken in woonkamer en keuken. Op de begane grond is een mooie serre gerealiseerd, hierdoor is er veel lichtinval en tuincontact middels openslaande tuindeuren. De tuin is recent geheel nieuw aangelegd met vijverpartij en terras. 
De garage is inpandig bereikbaar en voorzien van elektra, krachtstroom en grote zolder. Het dak van de garage is bedekt met betonpannen en geïsoleerd met unidek.

Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding middels de button op onze website!

Indeling

Souterrain: provisiekelder.

De hal is voorzien van een laminaatvloer en heeft toegang tot het zwevend toilet met fonteintje. De meterkast is uitgebreid en geautomatiseerd en tevens is er krachtstroom in de garage. De sfeervolle woonkamer is voorzien van massief eiken vloerplanken. De royale leefkeuken is voorzien van een moderne aanbouwkeuken met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Via de keuken bereikt men de bijkeuken en de tuin middels dubbele tuindeuren. De bijkeuken heeft aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang naar de oprit, tuin en garage.

Eerste verdieping

De overloop is voorzien van laminaat en geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer met douche, 2de toilet en wastafel. 2 slaapkamers zijn voorzien van een grenen plankenvloer.

Tweede verdieping

De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder bevindt zich de HR cv-combiketel (2015, huur € 34,79 per maand).

Bijzonderheden

- Geliefde woonlocatie;
- Deels dubbelglas, grotendeels rolluiken, daken geïsoleerd, plat dak van 2016;
- Inpandig bereikbare garage met bergzolder, dak met unidek isolatie;
- Mooie massief eiken vloerplanken en royale moderne keuken;
- Centrale ligging, nabij scholen, winkels en autosnelweg.


Tot slot:
- Deze verkoopinformatie en plattegrondtekeningen zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken