Beschrijving

Deze sfeervolle woning is rustig gelegen aan een ventweg van de Prins Hendriklaan nabij de belangrijkste uitvalswegen, de Buitenring, centrum Brunssum en scholen. Het pand is netjes onderhouden en nagenoeg geheel voorzien van dubbelglas in kunststof kozijnen, de buitendeur is hout met dubbelglas en de wc ruimte en badkamer hebben nog een houten kozijn met enkel glas. Er zijn eveneens grotendeels rolluiken aangebracht. Het interieur is heel netjes en sfeervol afgewerkt. De ruime tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en aan de zijkant achterom bereikbaar. In de tuin bevindt zich een royale overkapping en een tuinhuis.
Ideale starterswoning!

!! Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding van deze woning via de button op onze website en op Funda !!

Indeling

De hal is van voorzien van een tegelvloer en de meterkast (automatische groepenkast). Vanuit de hal bereikt men de kelder en de woonkamer.
De gezellige woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en staat in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, diepvries en vaatwasser. In de keuken bevindt zich nog een bergkast alwaar ook de cv-ketel is geplaatst (Intergas HR, huurtoestel dient door de koper overgenomen te worden). 
Vanuit de keuken bereikt men een portaal met de deur naar de tuin, toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel in badmeubel, ligbad en de aansluiting voor de wasmachine.

Eerste verdieping

De ruime overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers.
De slaapkamers zijn voorzien van laminaat.

De bergzolder is bereikbaar via een luik met vlizotrap.

Bijzonderheden

- Sfeervolle, karakteristieke twee-onder-een kapwoning met ruime tuin;
- Nagenoeg geheel dubbelglas in kunststof kozijnen (buitendeur hout met dubbelglas, wc en badkamer houten kozijn met enkel glas);
- Sfeervol interieur, ideale starterswoning;
- Onderhoudsvriendelijk aangelegde, ruime tuin met royale overkapping en zij-ingang;
- Geliefde woonomgeving aan ventweg van de Prins Hendriklaan nabij winkels (centrum Brunssum), scholen en nabij de belangrijkste uitvalswegen en de Buitenring. 

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken