Omschrijving

Deze leuke tussenwoning is rustig gelegen nabij het centrum, de belangrijkste uitvalswegen en met een snelle verbinding naar de nieuwe buitenring. Brunssum is een gezellige stad met alle (winkel)voorzieningen en scholen. Het pand is omstreeks 1978 degelijk gebouwd en sedertdien keurig onderhouden. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas en er zijn rolluiken aangebracht. Er is een alarminstallatie aanwezig die naar wens van de nieuwe eigenaar aangemeld kan worden op de meldkamer. De wijk heeft een plan gemaakt om de daken te vernieuwen "het daksaneringsproject". Het dak van deze woning wordt binnenkort volledig vernieuwd en de kosten worden gedragen door verkoper.
De tuin is leuk aangelegd en voorzien van een groot overdekt terras en buitenberging. De tuin is achterom bereikbaar via een achteringang. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding via de button op onze website.

Indeling

De hal met tegelvloer geeft toegang tot het zwevend toilet met fonteintje. De royale woonkamer met laminaatvloer heeft veel lichtinval en staat in een open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van een tegelvloer en een keurige aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en diepvries. Men kan via een deur in de woonkamer toegang krijgen tot het overdekte terras en de tuin.

Er is een kruipruimte aanwezig, toegankelijk vanuit de hal en de woonkamer.

Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. De ruime en licht betegelde badkamer is voorzien van ligbad/douchecombinatie, 2de toilet en wastafel in badmeubel.
Op de overloop bevindt zich een bergkast, alwaar tevens de cv-ketel is geplaatst (Nefit HR 2013, huur € 33,94 per maand).

Bijzonderheden

- Goed onderhouden tussenwoning;
- Het dak wordt nog volledig vernieuwd op kosten van verkoper;
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en rolluiken;
- De achtertuin is leuk aangelegd en voorzien van een groot overdekt terras en buitenbering;
- De tuin is achterom bereikbaar;
- Gelegen in rustige woonomgeving met voldoende parkeergelegenheid, nabij scholen en winkels en met een goede en snelle verbinding naar de buitenring; 


Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken