Omschrijving

Dit mooie appartement is gelegen in een keurig onderhouden complex in het centrum van Beek (hoek Raadhuisstraat-Marktstraat) met alle voorzieningen op loopafstand. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en een privé-berging. Bij de woning op de 3de verdieping (bovenste woonlaag) hoort een mooi dakterras met prachtig uitzicht, verder is er ook nog een kleiner balkon toegankelijk vanuit één van de slaapkamers. Het complex beschikt over een liftinstallatie, het souterrain is eveneens bereikbaar met de lift. De woning is zeer goed onderhouden en geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, 2 elektrische rolluiken en één slaapkamer en hoek van de woonkamer is voorzien van zonwerend glas. De woning is geheel voorzien van een keurige laminaatvloer (2010).

De bijdrage aan de VVE bedraagt € 191,86 per maand, hierin is o.a. begrepen het dagelijkse onderhoud, reservering voor groot onderhoud, elektra gemeenschappelijke ruimten, poetsen gemeenschappelijke ruimten en opstal/glasverzekering.

Indeling

Op de begane grond is een afgesloten entree met videocom en toegang tot de brievenbussen en lift.

Via een elektrische poort bereikt men de parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Tevens bevindt zich hier de privé-berging en gezamenlijke fietsenstalling.

De woning op de 3de verdieping geheel voorzien van laminaatvloer: Entree/hal met tegelvloer, bergkast alwaar tevens de cv-combiketel is geplaatst (Intergas 2005), meterkast (automatische groepenkast, aardlekschakelaar en glasvezel) en separaat toilet. 
De gezellige woonkamer heeft mooi contact met het dakterras. De open keuken is voorzien van een witte aanbouwkeuken met keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast/diepvries en vaatwasser.
De twee slaapkamers hebben beide vaste kasten en één slaapkamer heeft toegang tot een kleiner balkon.
De badkamer is licht betegeld en voorzien van ligbad/douchecombinatie, wastafel en badkamer kast. Tevens bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur op de badkamer.

Via een luik in de hal heeft men toegang tot de vliering/berging.

Bijzonderheden

- Mooi appartement met lift, dakterras, balkon, parkeergarage en berging;
- Goed isolatiepakket, geheel dubbelglas in kunststof kozijnen en 2 elektrische rolluiken;
- Inpandig bereikbare parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage met elektrische poort;
- Privé-berging in souterrain en gezamenlijke fietsenstalling;
- VVE bijdrage € 191,86 per maand;
- Zeer goede locatie in centrum van Beek met alle voorzieningen op loopafstand.


Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken