Voor wie

Voor wie

Als verkoopmakelaar sta ik klaar voor particulieren, woningstichtingen en vastgoedbeleggers vanuit het centraal gelegen kantoor aan de Steinderweg 49 in Stein, de doorgaande weg van Elsloo naar Stein. Door jarenlang actief te zijn in de omgeving van Stein, Elsloo, Beek, Urmond en omstreken ben ik zeer bekend met de regio en heb ik een mooi netwerk opgebouwd.

Elke dag ontvang ik nieuwe inschrijvingen van woningzoekenden die worden opgeslagen in onze database, hierdoor bereiken we een grote groep woningzoekenden.

Wilt u een duidelijk advies om zorgeloos en tegen de beste prijs uw woning te verkopen? Neem dan contact op en plan samen met mij een gratis eerste gesprek.

Ik ben bekend met en werkzaam in alle regio’s. Uiteraard kunt u een vrijblijvende afspraak maken zodat ik een duidelijk advies kan geven over de verkoop van uw woning en alle aspecten die daarbij horen. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Informatie

Onze missie

Door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject van uw woning, wil ik u als klant tevreden stellen.

Onze filosofie

Door mijn enthousiasme, hoge inzet en passie sta ik volledig voor u klaar! De kwaliteit van persoonlijke begeleiding staat bij mij bovenaan om zodoende resultaten te behalen naar uw tevredenheid.

 

Waarom bij ons

Mijn kernwaarden draaien om persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en het volledig nakomen van de gemaakte afspraken. Persoonlijk, betrokken en vol overgave!

Op maat gesneden

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos en tijdens dit gesprek ontvangt u een duidelijk en eerlijk advies. In dit advies worden de mogelijkheden besproken over de verkoop van uw woning en op welke wijze wij dit kunnen aanpakken.

Maak kennis met ons

Anke Smeets

Eigenaar

CONTACT

Anke Smeets
Steinderweg 49
6171 XJ Stein

Telefoonnummer: 046-2044089

info@ankesmeets.nl

Anke Smeets Makelaardij

Copyright 2017 Anke Smeets makelaardij All Rights Reserved | Disclaimer | Privacy | Webdesign by BreursICT