Voor wie

Als verkoopmakelaar sta ik klaar voor particulieren, woningstichtingen en vastgoedbeleggers. Zuid-Limburg is voor makelaars in drie regio’s verdeeld, namelijk de regio Westelijke Mijnstreek (omgeving Sittard-Geleen), de regio Parkstad (omgeving Heerlen-Landgraaf-Onderbanken) en de regio Maastricht Heuvelland (Maastricht en omgeving).

Ik ben bekend met en werkzaam in alle regio’s. Uiteraard kunt u een vrijblijvende afspraak maken zodat ik een duidelijk advies kan geven over de verkoop van uw woning en alle aspecten die daarbij horen. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Informatie

Onze missie
Door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject van uw woning, wil ik u als klant tevreden stellen.
Onze filosofie
Door mijn enthousiasme, hoge inzet en passie sta ik volledig voor u klaar! De kwaliteit van persoonlijke begeleiding staat bij mij bovenaan om zodoende resultaten te behalen naar uw tevredenheid.
Waarom bij ons
Mijn kernwaarden draaien om persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en het volledig nakomen van de gemaakte afspraken. Persoonlijk, betrokken en vol overgave!
Op maat gesneden
Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos en tijdens dit gesprek ontvangt u een duidelijk en eerlijk advies. In dit advies worden de mogelijkheden besproken over de verkoop van uw woning en op welke wijze wij dit kunnen aanpakken.

Maak kennis met ons