Kwaliteit

Kwaliteit

Waarom kiest u voor Anke Smeets Makelaardij? Door 18 jaar ervaring binnen de verschillende deelgebieden van vastgoed, weet ik als geen ander waar zich problemen voor kunnen doen bij de verkoop van een woning. Zodoende weet ik ook hoe we het verschil kunnen maken op bijvoorbeeld de presentatie van uw woning, de bezichtigingen en uiteindelijk het onderhandelen. De verkoop van uw woning is een zeer belangrijk punt in uw leven en dat gaat meestal gepaard met emotie.

Mijn rol bestaat eruit om u te adviseren op het gebied van de verkoop van uw woning en u persoonlijk te begeleiden vanaf het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Mijn advies is altijd eerlijk en transparant, zodoende komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor elke verkoop zet ik mij 100% in, zorg ik ervoor dat er altijd een oplossing is en sta ik u positief en toch ook realistisch bij. Als de overeenstemming met een koper is bereikt, wordt alles contractueel voor u vastgelegd, zodanig dat er geen onaangename verrassingen ontstaan.

U bent gebaat bij iemand die zich volledig inzet om uw belangen te behartigen. Met mijn persoonlijke aandacht, enthousiasme, eerlijkheid en transparantie bereik ik samen met u het beste resultaat. Ik zet graag dat stapje extra voor u, zodat u met een gerust hart de zorg van de verkoop van uw woning uit handen kunt geven. Kwaliteit staat bij mij bovenaan!

Informatie

Onze missie

Door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject van uw woning, wil ik u als klant tevreden stellen.

Onze filosofie

Door mijn enthousiasme, hoge inzet en passie sta ik volledig voor u klaar! De kwaliteit van persoonlijke begeleiding staat bij mij bovenaan om zodoende resultaten te behalen naar uw tevredenheid.

Waarom bij ons

Mijn kernwaarden draaien om persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en het volledig nakomen van de gemaakte afspraken. Persoonlijk, betrokken en vol overgave!

Op maat gesneden

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos en tijdens dit gesprek ontvangt u een duidelijk en eerlijk advies. In dit advies worden de mogelijkheden besproken over de verkoop van uw woning en op welke wijze wij dit kunnen aanpakken.

Maak kennis met ons

Anke Smeets

Eigenaar

CONTACT

Anke Smeets
Steinderweg 49
6171 XJ Stein

Telefoonnummer: 046-2044089

info@ankesmeets.nl

Anke Smeets Makelaardij

Copyright 2017 Anke Smeets makelaardij All Rights Reserved | Disclaimer | Privacy | Webdesign by BreursICT